English (US) | Suomi

Nyt on Jarmo sitten päässyt vauhtiin... historian havinaa ruokalajien valossa!

Navigator

  • Tästä se alkaa 19.2.2011 Ranskalainen Menu -iltapäivä Seinäjoella
  • Vieraamme m. Jarmo Kehusmaa odottelee esityksen alkua ja oppilaat keskittyvät kuulemaan...
  • No niin... eiköhän näillä aleta alkuun pääsemään!
  • Nyt on Jarmo sitten päässyt vauhtiin... historian havinaa ruokalajien valossa!
  • Jäsenemme kuuntelevat korvat herkkinä - erittäin mieleniintoisia kertomuksia historiasta ja kohta valmistamistamme ruoista!
  • Kaijalla ja Sirkalla taisi herätä pari kysymystäkin...
  • ... joihin Jarmolla löytyi heti selventäviä vastauksia!
  • Johan sitä vähän suuta alkoi kuivaamaan ... nyt nostetaan malja!
  • Joukkueet on jaettuna ja tästä se lähtee! Timo osoittelee hyvin asiantuntevasti

Kuvan tiedot

Satunnainen kuva

Katso lisää tietoa